Cautare

28823 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (5.62 secunde)
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului au inceput urmarirea penala impotriva presedintelui unei asociatii de proprietari din municipiului Galati, care este totodata si administratorul acestei asociatii, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata si abuz in serviciu.
Gigi Becali a fost achitat in dosarul "Valiza" si primeste banii inapoi Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, achitarea lui Gigi Becali in dosarul "Valiza", in care finantatorul Stelei si apropiati de-ai sai erau acuzati de fapte de coruptie.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
DIAN FOSSEY este celebrata, joi, de Google printr-un Doodle special, la 82 de ani de la nasterea cercetatoarei. ... Cercetatoarea a urmarit gorilele timp de 18 ani, iar munca si experienta ei au fost dezvaluite in cartea sa din 1983, Gorillas in the mist (Gorile in ceata).
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani.
Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema: este retinut dupa gratii.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
Joia trecuta, cetateanul Sorin Alexandrescu a fost umflat de pe strada, dus la Tribunal de un procuror, iar un judecator a hotarat: puscarie preventiva 29 de zile.
Acum este in inchisoare O fosta eleva s-a gandit sa pipereze putin timpul petrecut la biblioteca, asa ca s-a filmat intr-o ipostaza extrem de incitanta, asemanatoare cu cele din filmele pentru adulti, iar imaginile au fost incarcate pe un site destinat persoanelor peste 18 ani.
Traian Basescu a jucat totul pe o singura carte - acuzatia de frauda. Daca a fost sau nu una castigatoare, se va vedea in turul doi de la prezidentiale. Pana atunci, acuzatiile lansate de Alianta PNL-PD zdruncina din temelii scena politica romaneasca.
Nu ca inainte nu ar fi fost, dar prea ne saturasem de gesturi pupincuriste si de politica de preamarire a presedintelui, partidului si atat. Cap de afis al zilei de ieri a fost Silvian Ionescu, prefectul care n-a mai ajuns sa fie prefect.
Si daca tot se agita atat, de parca iti vine sa crezi ca vrea sa revolutioneze total si irevocabil institutia presedintiei in Romania, chiar - dar chiar!?! - toti marii mafioti se vor regasi, cat de curand, dupa gratii?
Nu era suficient ca Marinarului i s-a urcat la cap si face valuri cu anticipatele sau alte asemenea maruntisuri, cum ar fi nemultumirea fata de activitatea Guvernului Tariceanu, respectiv a unor ministri.
Intr-o discutie purtata, pe la inceputul acestui an, cu un avocat renumit, acesta imi explica faptul ca Justitia romaneasca este foarte sensibila la opinia publica si ca anumite curente de idei si de pozitii pot influenta luarea unor decizii in cazuri de notorietate.
In toate bisericile si manastirile din tara se oficiaza slujbe de pomenire pentru cei mai cunoscuti apostoli ai Lui Hristos: ... Bucurie mare si in puscariile de pe tot cuprinsul tarii. ... Nu conteaza daca este talhar la drumul mare sau escroc care a dat tunuri de zeci de miliarde.
Cozma, nu Mitrea… Persoana publica, dar o biata unealta in mainile cui e la putere si are nevoie de el. Mai rar astfel de oameni care sa se plieze exact pe orice situatie.
Individul din Constanta care a intrat in casa peste vecini, a ucis un barbat si a violat o fata, isi va petrecere restul zilelor dupa gratii.
Tacerea care domneste atunci cind li se cere oamenilor sa dea exemple concrete de dare de spaga este cel putin suspecta. ... ori omul este multumit de serviciile prestate de functionar, ori nu a dat mita, lucru mai greu de crezut.
Tacerea care domneste atunci cind li se cere oamenilor sa dea exemple concrete de dare de spaga este cel putin suspecta. ... ori omul este multumit de serviciile prestate de functionar, ori nu a dat mita, lucru mai greu de crezut.
google-analytics.com